Expertise

Supply Chain Management

Supply Chain Management heeft geen ondersteunende functie meer. Met de komst van nieuwe technologieën en de stijgende verwachtingen van klanten, neemt het vandaag de dag een hoofdrol in. Klanten verwachten van producenten dat zij snel en betrouwbaar zijn. Druk op de planning en logistiek stijgt. Veel bedrijven hebben moeite om een balans te vinden tussen kosten, cash en diensten. Een totale oplossingsgerichte aanpak van de value chain is de enige manier om te concurreren op de markt vandaag. Flexibel en efficiënt Supply Chain Management is de uitdaging van de toekomst.

Kunt u uitmuntende diensten leveren met gecontroleerde kosten en inventarisatie?

Is uw Supply Chain ontworpen met het oog op het bereiken van uw bedrijfsdoelen?

Hoe maakt u de afweging tussen diensten, kosten en cash?

Hebt u de methoden en middelen om flexibel en efficiënt te zijn?

Hebben uw mensen de juiste Supply Chain skills?

Hoe zorgt u ervoor dat de organisatie de totale oplossingsgerichte value chain begrijpt?

Wij helpen u uw Supply Chain flexibel en efficiënt te maken

Supply Chain strategie en ontwerp

Wanneer strategische doelen veranderen, moeten de supply chains mee evolueren. Wij helpen u met het vinden van een balans tussen diensten, kosten en cash voor elk product of klantsegment. Wij steunen het herontwerp van uw Supply Chain voetafdruk en bouwen samen met u aan de best passende organisatie.

Verbeterde inventarisatie-efficiëntie

Bedrijven staan onder constante druk om inventarissen te verminderen en diensten te verbeteren. Wij helpen met het vastleggen van de juiste targets voor dienstverlening en inventarisatie. Wij helpen met het bouwen aan de juiste metrics en het efficiënt beheren van uw inventaris.

Optimalisatie logistiek

Logistiek heeft een rechtstreekse invloed op het succes van een productieketen. Wij ontwerpen het distributienetwerk dat uw diensten, kosten en emissiedoelstellingen bereikt. Wij ondersteunen de verbetering van opslag en logistieke activiteiten. Onze experts bieden een aanpak gebaseerd op feiten en cijfers en coachen de vooruitgang in het werkveld.

Supply Chain Analytics

Analytics is onmisbaar geworden in de verbetering van Supply Chain. Wij helpen uw data om te zetten in waardevolle inzichten voor uw Supply Chain. Wij begeleiden uw team in het ontwikkelen van de analytische skills die het nodig heeft voor de toekomst.

Geïntegreerde business planning

Een betrouwbare aanpak voor geïntegreerde business planning of Sales & Operations planning zorgt ervoor dat alle partijen in de value chain samenwerken om uw bedrijfsdoelen te bereiken. Wij bieden een op maat gemaakte, verbeterende aanpak en houden rekening met de bijzonderheden van uw bedrijf.

Supply & Demand planning

Efficiënte planning van Supply & Demand vraagt goede methoden, de juiste organisatie en aangepaste software oplossingen. Onze experts helpen uw werknemers om Supply & Demand op te bouwen en te verbeteren door training, mentoring en diepgaande kennisuitwisseling.

Onze insights
Recente nieuwsberichten en downloads

Insight

Hoe bedrijfswaarde maximaliseren?

Vorig weekend, tijdens een diner met oude vrienden, ging het gesprek op een bepaald moment over werk. En plots hadden we het daarbij over de…
Lees meer
Insight

Blockchain innovatie en supply chain

'Disruptive innovations' creëren per definitie nieuwe markten en waardenetwerken. Uiteindelijk ontwrichten ze de bestaande markten en waardenetwerken en verdringen ze de gevestigde industriële leiders en…
Lees meer
View all insights