Risk&Race Game

Leer al spelend over de circulaire economie

 

Het Risk&RACE spel is een ideale manier om strategieën rond circulaire economie en bedrijfsmodellen te introduceren in uw organisatie. En dit op een wijze die zowel educatief, boeiend als fun is. Het is een bordspel dat de praktische werking van circulaire en lineaire bedrijfsmodellen simuleert, dat verschillende economische achtergronden in acht neemt en dat de spelers de voor- en nadelen van de circulaire economie laat ontdekken.

Het Risk&RACE spel kan worden aangepast aan de context en de uitdagingen van uw eigen organisatie. Op die manier krijgen de deelnemers een diepgaand inzicht en kunnen ze met elkaar in discussie treden. Het spel kan verschillende doelen dienen, gaande van een pure kennissessie of een spannende teambuilding tot een succesvolle brainstorm over uw eigen duurzame organisatie.

De duurzaamheidsexperts van Möbius zijn erkende Risk&RACE facilitatoren en implementeren het spel in workshops en projecten. Bovendien kunnen wij u ook ondersteunen bij de vertaling van deze circulaire concepten naar uw organisatie en context, en helpen wij u ook met de implementatie.

Duur: 4 uur

Deelnemers: 4-12 spelers per facilitator, kan op hetzelfde moment met meerdere facilitators worden gespeeld

Ontwikkeld door en met de steun van:

   

Our experts

Ania Coen
Danielle Dewickere