Expertise

Interim Management

Zoekt u als zorgorganisatie tijdelijke expertise ?

Via Möbius heeft u toegang tot een groot netwerk van interim managers die actief zijn binnen de zorg. Bij ons bent u verzekerd dat wij u in contact brengen met de interim managers die u op basis van ervaring en expertise nodig heeft.

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij binnen een aantal werkdagen de meest geschikte interim manager aan u voordragen.

Het kan hierbij gaan om een interim opdracht op operationeel en/of tactisch niveau. De aard van de interim opdrachten kunnen zeer divers zijn, van “het op de winkel passen” tot het doorvoeren van ingrijpende organisatieveranderingen.

De duur van de interimperiode betreft meestal 3 maanden tot 1 jaar.

Wij werken samen met innovatief ingestelde interim managers die professioneel met hun vak bezig zijn en die een toegevoegde waarde hebben voor uw zorginstelling.

De juiste kennis, ervaring en vaardigheden zijn hierbij noodzakelijke voorwaarden voor het bieden van die toegevoegde waarde. Managers worden op basis van bewezen expertise, competenties en persoonlijke stijl geselecteerd. Zij passen binnen de strategie en cultuur van uw organisatie.

Möbius, de partner voor de zorgsector, helpt u met tijdelijke invulling van een directeur, een manager/ projectmanager of professional op diverse gebieden.

Onze experten

Peter Willen
Bjorn Van Moerkercke

Uw partner voor duurzame resultaten.

Möbius ondersteunt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van de beste zakelijke oplossingen op strategische momenten. Samen met onze klanten realiseren wij impact en brengen strategie in praktijk.

Wilt u ons leren kennen?