Shingo Discover Excellence Training

Al heel wat organisaties hebben op een strategisch moment beslist om een lean transformatie door te voeren. Maar al snel blijkt dat lean tools zoals 5S of six sigma op zich eigenlijk niet volstaan om een effectieve en duurzame verandering te genereren. Onderzoek toont zelfs aan dat slechts 10% van lean transformaties succesvol zijn en duurzaam resultaat opleveren.

Het verschil tussen een succesvol en niet succesvol resultaat ligt eerder in de bekwaamheid van een organisatie om tijdloze en universele principes in de organisatiecultuur te verankeren dan in de implementatie van tools en programma’s.

Möbius nodigt u in dit kader graag uit voor een interactieve tweedaagse opleiding (in het Engels) die u in staat zal stellen om te begrijpen hoe u binnen uw organisatie ideaal gedrag kan omvormen tot duurzame resultaten. Door gebruik te maken van het Shingo Model en Guiding Principles zal u leren hoe u een brug kan vormen tussen inspanningen op het vlak van duurzame resultaten en enterprise excellence.

De prijs voor het volledige programma is 1.250€ excl BTW (inclusief gemba bezoek, lunch en lesmateriaal).

We kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen!

Programma

25/04Shingo IntroductionTijdens de eerste dag zal u meer uitleg krijgen over het Shingo Model, de Three Insights of Enterprise Excellence en de Guiding Principles. De dag wordt afgesloten met een praktijkvoorbeeld waarbij al deze inzichten aan bod komen.
26/04Gemba Walk bij Colruyt Group (Halle)Tijdens de tweede dag zal alle theorie van de dag voordien in praktijk omgezet worden. U komt te weten hoe u een zelf een gemba bezoek kan organiseren, welke vragen precies te stellen en hoe een correcte analyse te maken van het geobserveerde gedrag.
Schrijf nu in