Society
Sociaal kapitaal en Organisatie

Coachende vaardigheden voor iedereen

Verbeter je communicatieskills. Vergroot je impact. Ontwikkel je coachende vaardigheden.
01.03.2018 - 08.11.2018
De Kluizerij Affligem

Tijdens dit ontwikkelingstraject leer je mensen op een coachende manier te benaderen en te ondersteunen, vul je je rugzak met hands-on tools die je in elke (werk-)context kan toepassen, ontwikkel je jezelf en verruim je je bewustzijn.

Het ontwikkelingstraject bestaat uit 10 leermomenten: 6 inhoudelijke modules, 2 feedbacksessies, 1 coachingsessie en 1 integratiesessie.

  • Tijdens de inspiratiemodules gaan we aan de slag met thema’s zoals de coachende basishouding, typische gespreksstructuren, krachtige vraagstelling, omgaan met stiltes, doordacht taalgebruik, feedback geven, lichaamstaal,..
  • Tijdens de feedbacksessies oefen je intensief en krijg je persoonlijke feedback.
  • In het individuele coachingsgesprek gaan we in op jouw persoonlijke ambities en uitdagingen met betrekking tot het verwerven en inzetten van coachende vaardigheden in jouw context.
  • De integratiesessie vormt de afsluiter van het traject met de mogelijkheid tot het bekomen van een certificaat.
  • We verwachten van jou dat je tussen de contactmomenten door met de aangereikte inzichten en tools in de praktijk aan de slag gaat. Zo versnel je je eigen ontwikkeling én die van de andere deelnemers.
  • Als houvast krijg je een ‘voortschrijdende checklist‘ die stapsgewijs handvaten toevoegt aan je coachingsrugzak.

De kostprijs voor dit ontwikkelingstraject is 3.200€ (excl BTW).
Möbius is erkend voor subsidie via de KMO portefeuille. Indien jouw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 30-40% van het bedrag van het ontwikkelingstraject.

Schrijf nu in