Expertise

Enterprise Excellence

Hoe enterprise excellent is uw organisatie?
Boekt u blijvende resultaten?

Zelfs al is enterprise excellence een vast begrip in veel organisaties, onderzoek toont aan dat slechts 10% van de enterprise excellence implementaties standhoudt en betere resultaten boekt. Wat maakt het verschil in het welslagen van een enterprise excellence implementatie? Ontdek het in onze tool!

Enterprise excellence gaat over de toewijding van een organisatie om waarde te creëren voor de klant door kwalitatieve producten of diensten volledig, op tijd en kostenefficiënt aan te leveren. In een excellente organisatie begrijpen medewerkers de visie en de strategie van de organisatie en zijn ze gemotiveerd om deze te ondersteunen. Leiders bieden een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen en stimuleren iedereen ook om elke dag te verbeteren voor de klanten en voor de organisatie zelf om deze staat van uitmuntendheid te blijven behouden.

Onze insights
Recente nieuwsberichten en downloads

Case

Partena Professional

Strategische uitdaging Het oude organisatiemodel van Partena Compass’ focuste vooral op winsten en interne efficiëntie. Met klanten die de laatste jaren steeds veeleisender zijn geworden,…
Lees meer
Case

CHU-Tivoli

Omwille van de verhoogde chirurgische activiteit wilde de directie van het CHU Tivoli de noodzaak van de bouw van nieuwe operatiezalen onderzoeken. Daarvoor realiseerde Möbius…
Lees meer
Ontdek al het nieuws Bekijk alle downloads

Komende evenementen

Bekijk alle events

Uw partner voor duurzame resultaten.

Möbius ondersteunt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van de beste zakelijke oplossingen op strategische momenten. Samen met onze klanten realiseren wij impact en brengen strategie in praktijk.

Wilt u ons leren kennen?

Op zoek naar webinars en whitepapers?
Wij hebben wat u zoekt.

Onze experten

Lotte Van Meirvenne
Gert Linthout
Jasmine De Coninck
Sofie De Coninck
Bram Gekiere
Peter Willen
Peter De Clerck
Momar Tall
Steven Bauwens
Frédéric Loose