Expertise

Employee Experience

‘Mensen zijn onze belangrijkste assets’. Het is een cliché dat in een snel evoluerende maatschappij meer dan ooit waarheid is. De competenties en motivaties van ieder individu maken inderdaad deel uit van het succes en de toekomst van een organisatie. Het valoriseren, optimaal benutten, organiseren en ontwikkelen van dit waardevolle sociaal kapitaal is dan ook de grote uitdaging.

Möbius heeft zich geëngageerd om met financiële steun van het ESF Agentschap Vlaanderen en de Europese Unie om zich te ontwikkelen tot een zelfsturende organisatie volgens de principes van ‘holacracy’. Dit zal onder andere leiden tot een andere horizontale organisatiestructuur en anders vormgegeven processen.

Onze insights
Recente nieuwsberichten en downloads

whitepaper

Sociaal kapitaal, van kapitaal belang!

De competenties en motivaties van elke medewerker vormen een belangrijke factor van het succes van een organisatie. Elke organisatie is maar zo goed als de…
Download
Insight

Investeer in uw eigen sociaal kapitaal!

Het is een uitdaging voor elke gepassioneerde werknemer om een evenwicht te zoeken tussen verschillende facetten van het leven. Tussen het werk en thuis, tussen…
Lees meer
View all insights

Onze experten

Jan Bellaert
Vincent Defour
Jonathan Aelterman
Dorothée Laire
Peter De Clerck
Op zoek naar webinars en whitepapers?
Wij hebben wat u zoekt.

Uw partner voor duurzame resultaten.

Möbius ondersteunt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van de beste zakelijke oplossingen op strategische momenten. Samen met onze klanten realiseren wij impact en brengen strategie in praktijk.

Wilt u ons leren kennen?